lördag 12 maj 2012

Helt sjuk gädda fångad av Niklas!

Idag har jag och Niklas fiskat en del och vi har nog varit på dem flesta ställena känns det som men vi har mest kollat runt, Vi bestämde oss för att åka och fiska gädda en stund på eftermiddagen och vi valde ett ställe som vi annars inte fiskar så mcyket på men Niklas tyckte vi skulle prova detta ställe. Efter endast 3 kast så Rent utav smäller det i för Niklas och hans styva jerkspö står som i ett C !

Jag springer direkt upp till bilen och hämtar vågen som låg i väskan och när jag kom ner igen så hade Niklas tagit ett säkert gälgrepp på gäddan och vi kunde knäppa kort på den, Och sedan kom den stora chocken då vi vägde den och vågen stannade på hela 14,2 kilo! En riktigt drömfisk,

Stort Grattis Niklas!!


Vi satt och pratade om den sjukt stora fisken i ca 20 minuter innan vi packade ihop och satte oss i bilen och pratade om fighten och allt som man vanligtvis brukar prata om efter en grym fisk!

Senare så åkte vi och Rekade lite runt om i älven och kunde konstatera att vissa hade tur och kunde landa fina fiskar men dem växer inte på träd precis!

Imorgon ska jag och pappa åka till en liten tjärn och fiska harr ifrån flytring och det ska blir grymt kul !

Skitfiske på er alla"/Victor G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar